• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Doğanşehir Doğalgaz ile Buluştu

Doğanşehir’de Doğalgaz keyfini yaşayan Doğanşehir Halkı Törende Gümrük ve Ticaret BakanI Bülent Tüfenkci “Enişte hoş geldin” pankartı ile karşıladı.

HABER MERKEZİ

Doğanşehir’de Doğalgaz keyfini yaşayan Doğanşehir Halkı Törende Gümrük ve Ticaret BakanI Bülent Tüfenkci “Enişte hoş geldin” pankartı ile karşıladı. Doğanşehir’de Doğalgaz töreninde Bakan Tüfenkci; enişte hoş geldin pankartıyla karşılandı Bugün düzenlenen Doğalgaz törenine yoğun bir katılım gerçekleşti. Doğanşehir’de ki törene; Gümrük ve Ticaret bakanı Bülent Tüfenkci, Ak Parti genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin, Malatya Valisi Ali Kaban, Malatya Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük, Ak Parti il başkanı Hakan Kâhtalı, ak Parti Doğanşehir ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu ilçe belediye başkanları, partililer ve kalabalık bir topluluk katıldı.

ENİŞTE HOŞGELDİN, PANKART AÇILDI…

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde düzenlenen törende dikkat çeken bir pankart vardı. Doğanşehirliler Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi “Enişte hoş geldin” pankartı açarak karşıladığı dikkatlerden kaçmadı.

BAKAN TÜFENCKİ"81 İLİMİZ DOĞALGAZLA BULUŞTU"...

Bakan Tüfenkci “AK Parti hükümetleri olarak 81 ilimizi doğalgazla buluşturduk. Bugünde Malatya'mızın Doğanşehir ilçesini doğalgazla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı olsun.”dedi. DOĞANŞEHİR’E 76 MİLYON… Malatya Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Çakır törende şu konuşmayı yaptı: “Doğanşehir İlçemize bugüne kadar Büyükşehir olarak 76 Milyonluk altyapı ve üstyapı yatırımları yaptık. Yapmış olduğumuz altyapı ile eş zamanlı olarak ilçemizde doğalgaz yatırımı da hükümetimizce Yapıldı ve bugün ilk gazı verdik. Hemşerilerimize hayırlı olsun.”

BAKAN TÜFENKCİ "SINIRLARIMIZIN DİBİNDE BİR TERÖR KORİDORU OLUŞTURTMAYIZ"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Suriye'de dün itibariyle başlayan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin " Asla ve asla sınırlarımızın dibinde bir terör koridoru oluşturtmayız" dedi. Bakan Tüfenkci, Doğanşehir ilçesine ilk kez doğalgaz verilmesi dolayısıyla Doğanşehir Belediyesi önünde düzenlenen törende bir de konuşma gerçekleştirdi. Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştiren askerlerimize, güvenlik güçlerimize Allah'tan yardım, görevlerinde başarılar diledi. Zeytin Dalı Operasyonunda askerlerimize ve güvenlik güçlerimize görevlerini kazasız bir şekilde başarıyla tamamlanmasını dileyen Bakan Tüfenkci, "Güvenlik güçlerimiz inşallah kısa zamanda o bölgeyi terör örgütlerinden kurtararak, ülkemize ve milletimize yönelik tehditleri bertaraf edip yurda dönerler." dedi. Tüfenkci, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından terörle mücadele çalışmalarını hı- zlandırdıklarına vurgulayarak, şöyle devam etti: "15 Temmuz'dan sonra 'terör örgütlerinin gerek yurt içinde gerek yurt dışında inlerine gireceğiz, takip edeceğiz, onlara hayat hakkı tanımayacağız' dedik. Yurt içinde nasıl inlerine girdiysek, nasıl hem şehirde hem kırsalda sonuna kadar mücadele ediyorsak, onların hareket kabiliyetlerini sıfırlıyorsak, yurt dışında da aynı şekilde mü- cadelemize devam ediyoruz. Asla ve asla sınırlarımızın dibinde bir terör koridoru oluşturtmayız. Kim ne derse desin, önemli olan bizim ne dediğimiz. Cumhurbaşkanımız da ne dediğimizi her fırsatta vurguluyor ve gereği de yapılıyor ve yapılmaya da inşallah devam edecek. Dolayısıyla biz Türkiye'de istikrar ve huzur noktasında, istikbalimizi ve istiklalimizi garanti altına alabilmek adına, hem huzur operasyonlarına devam edeceğiz hem de birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, 2023 hedeflerine emin adımlarla gideceğiz." AK Parti hükümetlerinin Türkiye'de 81 ili doğalgazla buluşturduğunu, ilçeleri buluşturmayı da sürdürdüğünü dile getiren Tüfenkci, "Hükümetimiz 250 ilçemizi de 20 bin altındaki nüfuslu ilçelerimizi de doğalgazla buluşturacak projeleri hayata geçirdi. İnşallah bundan sonra adım adım bütün Türkiye'yi doğalgazla buluşturacak projelere hız vereceğiz." diye konuştu.
1382 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam17
Toplam Ziyaret204626
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası