• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Doğanşehir 6-0’a ‘EVET’ Dedi

Doğanşehir 6-0’a ‘EVET’ Dedi

29-05-2018 AK Parti heyeti, seçim çalış- maları kapsamında Doğanşehir İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu. 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Çalık, "Cumhurbaş- kanımızla birlikte meclisteki milletvekillerinin de AK Parti'yle dolması lazım. Güçlü Türkiye için güçlü cumhurbaşkanı ve güçlü hükümet olmalı. Bununla birlikte güçlü bir Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AK Partili milletvekillerine ihtiyacımız var. İnşallah Malatya'da Doğanşehir'in desteğiyle 6-0 AK Parti meclise milletvekili gönderecek.” dedi Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve milletvekili adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, belediye başkanları ve parti üyeleri, seçim çalışması kapsamında Doğanşehirlilerle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Döviz üzerinden Türkiye'yi dize getirme operasyonları 24 Haziran'a yaklaştıkça artıyor. Emin olun Türkiye bunların üstesinden gelecek ve bunlar Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle başaramayacaklar, Türkiye'yi bölemeyecekler" dedi. 24 Haziran'daki seçimlerin Türkiye'nin bağımsızlığı, istiklal ve istikbali noktasında büyük önem taşıdığına dikkat çeken Bakan Tüfenkci, seçimin Suriye, Filistin, Kudüs için de önemli olduğuna dikkat çekti. Türkiye'nin birlik ve beraberliği için dünya beşte bü- yüktür diyebilmek ve şahsiyetli dış politika üretebilmek için önemli bir döneme girdiklerini vurgulayan Bakan Tüfenkci, "Döviz üzerinden Türkiye'yi dize getirme operasyonları 24 Haziran'a yaklaştıkça artıyor. Emin olun Türkiye bunların üstesinden gelecek ve bunlar Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle başaramayacaklar, Türkiye'yi bölemeyecekler" diye konuştu.

ÇALIK SEÇİMİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise 16 yılda Doğanşehir'e çok önemli hizmetler getirdiklerini ifade etti. 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Çalık, "Cumhurbaşkanımızla birlikte meclisteki milletvekillerinin de AK Parti'yle dolması lazım. Güçlü meclis, güçlü yürütme ve güçlü bir Türkiye olması lazım. Güçlü Türkiye için güçlü cumhurbaş- kanı ve güçlü hükümet olmalı. Bununla birlikte güçlü bir Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AK Partili milletvekillerine ihtiyacımız var. İnşallah Malatya'da Doğanşehir'in desteğiyle 6-0 AK Parti meclise milletvekili gönderecek. Vakit Türkiye, vakit Malatya, vakit Doğanşehir vakti" şeklinde konuştu. Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs Perşembe günü Malatyalı- larla buluşacağını kaydederek, "Perşembe günü dünyanın lideri, Avrupa'nın lideri, mazlumun umudu, milletin umudu, ülkenin lideri Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da" dedi.

ÇAKIR: 7 DÜVELLE MÜCADELE VAR

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır ise konuşmasında şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız yedi düvele karşı mücadele ediyor. Yiğit bir adam ve bugün dünyanın en dikkat edilen liderlerinden biri konumuna geldi. O, uluslararası platformda konuştuğu zaman çoğu lideri dize getiriyor, bu Türkiye'nin geldiği noktayı gösteriyor. Cumhurbaşkanı- mızın orada elinin güçlenmesi birincisi güçlü bir meclisin oluşmasına bağlı, ikincisi güçlü bir oyla çıkmasına bağlı. Çünkü Türkiye'nin nelerle mücadele ettiğini görüyoruz." AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken de "Malatya'ya hizmet etmek için aday oldum. Cumhurbaşkanımıza ve başbakanımıza hizmet ettim, şimdi memleketime hizmet etmeye geldim. Rabbimin izni, sizlerin desteğiyle inşallah 6-0 yapaca- ğız. Malatya'mızı çok güzel bir şekilde mecliste temsil edece- ğiz" dedi. AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ise "İnşallah 24 Haziran'da sandıklarda enerjik oylarla 6-0 yapacağız. Malatya'ya, Doğan- şehir'e, Türkiye'ye, millete ve ümmete yakışır bir sonuçla cumhurbaşkanımızın karşısına çıkacağız" ifadelerini kullandı. AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca da "Böyle coşkulu, güler yüzlü, renkli bir tabloyla karşılaşmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah bu coşkunun, sevginin, sıcakkanlı karşı- lamanın karşılığını seçimlerde hep beraber göreceğiz. Hizmet olarak bunları hep birlikte ya- şayacağız. Ülkenin geleceğine hep birlikte katkı sunacağız" diye konuştu.
1448 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam37
Toplam Ziyaret202549
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası