• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Cumhurbaşkanı Malatya’da

Cumhurbaşkanı Malatya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da gerçekleştirdiği mitingde Malatya’dan 31 Mart seçimlerinde tam destek istedi. CHP, HDP, SP ve İyi Parti ittifakına karşı AK Parti ve MHP ittifakına destek olmaya çağıran Erdoğan, “Ey Malatya, 31 Martta ülkene sahip çıkıyor musun, geleceğine sahip çıkıyor musun, sandığa demokrasiye sahip çıkıyor musun, cumhur ittifakına, sandıklara sahip çıkıyor musun, gönül belediyeciliğine sahip çıkıyor musun?” dedi Büyükşehir Belediye miting alanında Malatyalılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerden Cumhur İttifak’ına tam destek istedi. Mitinge Bakanların yanı sıra, Malatya Milletvekilleri, Belediye Başkan adayları, il ve ilçe teşkilatları ve on binler katıldı. Malatya’ya gurur duyduğunu ve her daim Cumhur İttifakı’nın yanında durduğunu belirten Başkan Erdoğan, “Ben sizlerle gurur duyuyorum. 31 Mart’ta da yine güçlü yine tarihi bir destek bekliyorum. Malatya’dan sandıkları patlatmalarını istiyoruz. 31 martta sandıklara gözünüz gibi bakmanızı istiyoruz. Şimdiden Malatyalı kardeşlerimize diyorum. Onlara da ulaşacak, onları arayacak mısınız? Bu sadece Malatya’da değil, bu 780 bin km mücadelesidir. Yine bir demokrasi şöleni yaşatacağız. Şimdiden ben Malatyalı kardeşlerimize söylemek istiyorum. Malatya 31 Martta ülkene sahip çıkıyor musun, geleceğine sahip çıkıyor musun, sandığa demokrasiye sahip çıkıyor musun, cumhur ittifakına, sandıklara sahip çıkıyor musun, gönül belediyeciliğine sahip çıkıyor musun? Hamido’nun şehrine, merhum Turgut Özal’ın memleketine bu yakışır. Muhalefet bu seçimin olağan, sıradan bir seçim zannediyorlar, ne ırak, ne Suriye, ne güvenli bölgeye yönelik bir dertleri var. Terör örgütlerine giden tırlar dolusu silahlar umurlarında değil, bırakın mücadelelerine, Türkiye tarihinde kendi gemilerimiz ile Akdeniz’de doğalgaz arıyoruz cehape buna bile engellemeye çalışıyor” ifadesini kullandı.

“MALATYA’DAN TARİHİ BİR DESTEK BEKLİYORUZ”

Muhalefet partilerine ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Başkan Erdoğan şunları sile getirdi, “Cehaletle, gaflet ve ihanet arasında çok ince bir çizgi var. Onlara dikkat etmezseniz, milli hassasiyetleri bir taraf bırakırsanız, orada barınamazsınız Cehape ihanetle gaflet arasında gidip gelmektedir. Şurada bir gerçeği söylemek zorundayım. cehape koç başına dönmüştür. Bugün tarihinin en kimlik bunalımını yaşamaktadır. Bay kemal 15 temmuz gecesi 23.15 Atatürk hava limanında darbecilerle anlaşarak Bakırköy belediyesinin evine giden sensin. Bu adam korkak, bu adam pısırık, terör örgütlerinin partileri ile seçime giriyor. Terör destecisi HDP, İyi Parti ve saadet partisi destekçileri İstanbul’da CHP’yi destekliyor. 31 Mart seçimlerini de suhuletle geride bırakmamız gerekiyor. Daha öncekiler gibi 31 Mart’ı da zaferle neticelendirmemiz gerekiyor. Yine güçlü ve tarihi bir destek bekliyoruz. Sandıklara gözünüz gibi bakmanız gerekiyor. Ülkemize rekor oranlarda yine bir demokrasi şöleni yaşatacağız, buna inanıyorum.” Kılıçdaroğlu’na terör örgütlerinin siyasi kanadıyla ittifak ettiğini belirten Başkan Erdoğan, “Bay kemal, 23 bin tır, Suriye’de insanları katleden, çocukların eline silah veren terör örgütlerini kanarya sevenler derneği gibi görüyor. YPG bize saldırmaz diyen bay kemale sesleniyorum, peki bu örgütün ülkemizdeki eylemlerinden de haberiniz yok mu? Sen kanaryalar derneğine mi işletiyorsun. Sınır şehirlerimize atılan roketleri demi görmedin. Senin hiç bir şeyden haberin yok. 9 kere mağlup oldun yine yerindesin. kendi ülkesinin gerçeklerinden bu kadar haberdarsız, uzak kalan bir muhalefet partisi olmaz. Geldiğimiz nokta itibari ile muhalefet değil, devşirme muhalefet sorunu vardır. Terör örgütlerine canlı kalkan olmayı kendilerine görev addeden CHP. CHP’ye oy veren kardeşlerimizin endişelerinin olduğunu biliyorum. Milliyetçi tabana sahip diğer ortaklar da bay kemalin söylediklerini içlerine sindiremiyor. Tabanları bunu kabul etmiyor. Bay kemalin hokkabazlıklarına ses çıkarmasa da ne yaptığını biliyor” şeklinde konuştu.

“31 MART BEKA SEÇİMİDİR…”

31 Mart yerel seçimin bir beka seçim olduğunu belirten Başkan Erdoğan şöyle konuştu, “Kandil ve Pennsylvania ile girilen bu kirli ittifaka, milletimizi buna artık yeter diyor. Ben Malatya’dan sesleniyorum Kürdistan diye bir yer var mı, 7 bölgemiz var. Türkiye’yi bunlar bölmek istiyor. Sen istiyorsan Kuzey Irak’ta bir Kürdistan var lütfen oraya defol. Niçin bunlar kayyuma teslim verdi, bunların başındakiler terörist. Çünkü bu milletin çukur kanal açmaya değil, hizmet etmeye parası var. İnsanların en hayırlısı insanları en fazla hizmet edendir. Sizler de kimlerin kimlerle yoldaşlık ettiğini görüyorsunuz. Onlar sırtını teröristlere dayadılar, biz de sırtımızı Allah’a ve halkımıza dayadık. Bu ittifak milletin geleceğine pusu kurmak, ülkenin geleceğini kararmaya yönelik bir ittifaktır. Bu ittifak bir yıkım ittifakıdır. Bu seçim bir beka seçimidir, ülkemizin ayaklarına vurulan prangaları kırma seçimidir, 31 mart Pennsylvania ve kandille anlaşıp ülkede siyasi tünel kazan bir. 31 marta sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz, milletini birliğine, dirliğine kas edenlere. Sandığa gitmeyenleri sandığa götüreceksiniz.” Malatya’ya seçimlerde 4’lü ittifaka karşı oyunları bozmaya çağıran Başkan Erdoğan, “Malatya peygamberimizden 40 yıl sonra Müslüman bir belde olmuştur. Böyle bir aziz şehre hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir, son 17 yılda vefa borcumuzu ödeme çalışmasını istedik bu güne kadar 20 katrilyon hizmet yaptık. Millet bahçesinin yanına bir de millet kıraathane yapacağız. Ben kıraathane diyorum CHP kumarhane diyor. Tanzim satış kuyruklarını yokluk kuyruğu olarak CHP, ama onlar yokluk değil, varlık kuyruğu. CHP, HDP, SP, İyi Partiye gönül vermiş kardeşlerim, gelin bunu 31 marta bozalım” dedi.

MALATYA’DA YAPILAN VE YAPILMASI PLANLAR YATIRIMLAR…

Malatya’daki yatırım çalışmalarına değinen Erdoğan, “Biz tarihi ile yaşayan, ata yadigarlarını kalkındıran bir partiyiz. 800 yataklı Bir şehir hastanesi inşa ediyoruz. Malatya’da 61 yadigar eserlerimizi restore ettik. Ulaşımda 387 km, 423 km çıkardık. Malatya kuzey çevreyolunun yapımı devam ediyor. Kömürhan köprüsünü bu yıl bitiyoruz. Malatya Çetinkaya Hekimhan demiryolu hattını yeniden yaptık. Sivas ve Malatya Elâzığ hızlı trenin etüt çalışmalarını sürüyor. Havalimanlarını yeniden modernize ettik. Malatya 9 baraj inşa ettik 11 baraj daha inşa ediyoruz. Yoncalı barajının inşaatı devam ediyor. Malatyalı çiftçilerimize 17 yılda toplamda 1,3 katrilyon tarımsal destek verdik. Kayısıdan etkilenen zararları ödedik, lisanslı depoculuk kuruyoruz. 4 OSB’de 20350 kişi istihdam ediliyor. Akçadağ’da mermer ihtisas OSB inşa ediyoruz. 5 kişilik ilave istihdam olacak. 35 bin işyerimizi 1 katrilyon SGK prim teşviki verdik. bütün bu hizmetlerin devamı için çok ciddi destek istiyorum. Birbirimizi asla bölmeyeceğiz” sözlerine yer verdi. 12-03-2019
2963 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam76
Toplam Ziyaret204588
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası