• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Doğanşehir'de Atıksu Arıtma İçin İlk Adım Atıldı

Doğanşehir'de Atıksu Arıtma İçin İlk Adım Atıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Doğanşehir’de kurulacak atıksu arıtma tesisi için ilk adımı attı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile birlikte Doğanşehir ilçesinde kurulacak atıksu arıtma tesisi için incelemelerde bulunular.

Mahmet Yaşar Karataş: “Doğanşehir Atıksu Arıtma Tesisine Kavuşacak”dedi. Doğanşehir ilçesinde yapılması planlanan Atıksu Arıtma Tesisi için yer incelemesi yaptıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş: “Burada kamulaştırılan bir alanımız var. Kanalizasyon atıklarının arıtılması için yapılacak tesisimizin projesi ile ilgili son rötuşları yapmak için ilçemizi ziyaret ettik. İncelemelerimiz sonucunda ortak bir karar aldık. En kısa zamanda projemizi tamamlayıp hayata geçireceğiz. Atıksu Arıtma Tesisimizi ilçemize kazandıracağız. Bizlerle beraber incelemelerde bulunan ilçe başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. “dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirten
Doğanşehir AK Partiİlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu: “Doğanşehir’imize 1960 yıllarında altyapı yapılmıştı. Eskimiş altyapıyı MASKİ Genel Müdürlüğü yeniden inşa ederek, ilçemize uzun yıllar dayanıklı bir altyapı inşa etti. Şimdi de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın M. Yaşar Karataş Arıtma Tesisi için ilk mücadeleyi başlattılar. Doğanşehir’imiz arıtma tesisine de kavuşacak. MASKİ Genel Müdürümüze ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.
1043 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam79
Toplam Ziyaret202679
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası