• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Belediye Baskanı Durali Zelyurt'a Ziyaret

24/08/2020

Belediye Başkanı Durali Zelyurt'a Ziyaret

Doğanşehirin onursal Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün vefatı ile boşalan Doğanşehir Belediye Başkanlılığına Doğanşehir Belediye meclis üyeleri tarafında seçilen Durali Zulyur’ u, Yeni Doğanşehir Gazetesi sahibi HüseyinKaraaslan makamında ziyaret etti.
Yeni Doğanşehir Gazetesi sahibi Hüseyin Karaaslan burada yaptığı açıklamada; “ Onursal Başkanımız Vahap Küçük vefatı bizi son derece üzmüştür. Kendisine Allah’tan rahmet Sizlerin şahsınızda Tüm Doğanşehirli vatandaşlarımıza Başsağlığı diliyorum. Sizleri de Yeni görevinizde kutlar, başarılar diliyorum. Devir aldığınız bu bayrağı layıkıyla taşıyacağınıza ve Doğanşehirli vatandaşlara hizmette kusur bırakmayacağınıza canıgönülden inanıyorum.  ” Dedi.
 
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt;” İlçemizin tek yerel gazetesinin sahibi olan Hüseyin Karaaslan bizleri ziyarete gelmişler bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine Teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar, yerel basının yerel yönetimler için çok önemli olduğunu dile getiren Başkan zelyurt sözlerine Şöyle devam etti.”Gece gündüz demeden güncel olayları takip eden ve bunu halka ulaştıran, halkın gözü, kulağı ve sesi olan basın kuruluşlarının yerel yönetimler için çok önemli olduğunun altını, çizen Başkan Durali Zelyurt “Aslında basın mensupları halkı bilgilendirme, eğitme, bilinçlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli görevler üstleniyorlar” dedi.
HABER MERKEZİ
585 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam103
Toplam Ziyaret204072
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası