• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Başkan Emanete Sahip Çıkıyor

17/11/2020

Başkan Belediye

Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün vefatından sonra, boşalan Belediye başkanlığına Durali Zelyurt seçilmişti.

Doğanşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Durali Zelyurt almış olduğu emanete sahip çıkarak gece gündüz demeden, hafta sonu bilmeden Doğanşehir ilçesi için çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşın taleplerini sorunlarını dinliyor.

Başkan Durali Zelyurt hafta sonu pazar günü Polat Caddesi bölgesinde Doğalgaz çalışması,Malatya caddesinde yapılan kaldırım çalışmalarını ve Mahallerde kilitli taş çalışmalarını inceledi. 

Belediye Başkanı Durali Zelyurt yapılan çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada;

"Rahmetli Vahap Başkanımızın emanetine sahip çıkarak, gecemizi gündüze katarak Doğanşehir ilçemiz için çalışmaları yerinde inceliyoruz. Malatya caddemizde Karayolları çalışma alanı içerisindeki kaldırım çalışmaları devam etmektedir. Polat caddemizde doğalgaz ekipleri çalışmalarına devam etmektedir. Kutu bağlama islemide hızlanacaktır. Mahalle sakinleri ile doğalgaz çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca mahallerinizde kilitli taş çalışması ve büyükşehir Belediyemiz ile koordineli yol yama çalışmaları yapılmaktadır. İlçemiz için çalışmalarımız devam edecek." Dedi.

Önder AKBIYIK

393 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam54
Toplam Ziyaret203754
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası