• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Sürgü Takaz'a Bungalov otel yapılacak

15/12/2020

Takaz Sürgü

👉 Sürgü Takaz 'a Bungalov Otel yapılacak
Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü mahallesi sınırları içinde yer alan soğuk sularıyla ünlü Takaz'a Bungalov otel yapılacak.
Kaynak sularının çıktığı Sürgü Vadisinde yer alan Sürgü Takaz'ı devr alan işadamı Kenan Sevim, Takaz'ı güzelleştirmek için bir projeye daha imza atıyor. İşadamı Sevim Sürgü Takaz'a Bungalov otel yapılacağını belirtti. 
İşadamı Kenan Sevim projeyle ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. 
Sevim; "Sürgü Takaz'a yıllardır bir çivi bile çakılmamış atıl bir yerdi, doğunun göz bebeği Sürgü takaz'ı dahada güzelleştirmek için devletten bir kuruş dahi para ve destek talep etmedim, kendi gücüm doğrultusunda yaparak emek verdim. Sürgü Takaz'ı güzelleştirme anlamında hala çalışmalarımıza devam etmekteyim, Sürgü Takaz'ın geçmişteki dönemlerini herkes bilir şu anda gerek Doğanşehir’imizin gerekse Malatyamızın göz bebeği haline gelmiştir. Sürgü Takaz Restaurant'ta çalışan personelimiz ellinin üzerinde olup buda 250 kişinin evlerine ekmek götürmesi ve Sürgü mahallemizin ve bir çok esnafımızın bundan yararlanması demektir."
"Sürgü Takaz'a Bungalov otel kazandıracağız"
Sürgü Takaz Restaurant sahibi ve işadamı Kenan Sevim, Sürgü Takaz'a Bungalov otel kazandıracaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti. 
"Sürgü Takaz'ı turizm açısından iyi bir konuma getiriyoruz ve vatandaşlarımızın geldiğinde rahat,nezih ve huzur bulduğu bir ortam haline getiriyoruz. Sürgü Takaz'a 500 araçlık otopark daha yaparak kazandırdık, sonra karşı mesire alanı ve gezi alanı yapacağız, bungalov otel projemize başlayacağız bizim önemli olan insanların gönül rahatlığı ile misafirlerini getirmesi amacımız para kazanmak değil insan kazanmaktır."dedi. 
Sürgü Takaz'ın tarihçesi
Doğanşehir ilçesi'nin, Sürgü Kasabası'nda kaynak sularının çıktığı Sürgü Vadisinde yer alır. Malatya'ya 70 km. mesafededir. Asfalt yol ile ulaşılan mesire yeri bol, temiz ve soğuk sulu Takaz kaynağının oluşturduğu doğal bir akvaryum görünümünde olup, alabalık üretme tesisleri de bulunmaktadır. Sürgü Takaz, halkın, doğasıyla,suyuyla vatandaşın ilgisini çekerken, yöreyi ziyaret edenler, lezzetli alabalıkların tadına bakmaktan geri kalmazlar.
Haber Önder AKBIYIK
2150 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam75
Toplam Ziyaret202587
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası