• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Yerli malını evde kutladılar

22/12/2020

Yerli malı

Öğrenciler Yerli Malı Haftasını Evlerde etkinlikler yaparak geçirdiler.
Doğanşehir ilçesinde Yerli Malı haftası etkinliklerine Koronavirüs engel olamadı. 
Dünya ve Ülke genelinde Koronavirüs ile mücadeleden dolayı okulların uzaktan eğitim ile devam etmesinden dolayı içinde bulunulan 12-18 Aralık haftası çocukların en çok sevdiği Yerli Malı haftasında Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okullarda yapılamayan etkinlikleri öğrencilerin aileleri ile birlikte evde yaparak güzel bir etkinlik düzenlediler.
Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salgın nedeniyle kutlanamayan ve çocukların en sevdiği hafta olan Yerli Malı Haftasını öğrencilerin evlerinde kutlaması için çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler etkinlikle ilgili şunları söyledi:
 “ Okullarımızdan uzak kaldığımız bu süreçte sadece öğrencilerimizden değil,onlarla birlikte yaptığımız sosyal etkinlik ve törenlerden de uzak kaldık. İçinde bulunduğumuz 12-18 Aralık haftası çocuklarımızın en çok sevdiği Yerli Malı Haftası.Bu etkinlikleri okullarımızda yapamasak da en azından yerli mallarımızın önemine vurgu yapmak adına, öğrencilerimizle farklı ve sosyal etkileşimli bir etkinlik yapmak istiyoruz. Öğrencilerimizin ailesi ile evde yerli malı etkinliği yapmasını ve fotoğraflarını bizimle paylaşmasını sağladık. Daha sonra bu fotoğraflardan oluşan albümü sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık. Her mahalleden 3-5 fotoğraf seçerek zenginliğimizi ve farklılıklarımızın güzelliğini ortaya koyacagız.” dedi.
818 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam124
Toplam Ziyaret202724
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası