• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Başkan Zelyurt'un Çanakkale Zaferi Mesajı

16/03/2021

Başkan Zelyurt'un Çanakkale Zaferi Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’un 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt mesajında şu sözlere yer verdi; “Çanakkale zaferi, milletimizin tarih boyunca kazandığı en gurur verici zaferlerden ve en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Fedakârlığın zirveye ulaştığı bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi, yok edilmek istenen bir milletin, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu bütün dünyaya gösteren bir kahramanlık öyküsüdür.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü tarihte görülmemiş büyük bir cesaret ve inanç örneği sergilenerek kazanılan bir zaferdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kazanılan zaferde, Anadolu'nun her köşesinden Çanakkale'ye gelen, gözünü kırpmadan ölüme giderken “Çanakkale geçilmez” dedirten ve vatanı uğruna canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyorum. dedi.
1129 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam132
Toplam Ziyaret204741
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası