• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Doğanşehir’de Çat Kapı İftar Ziyareti

19/04/2022

Doğanşehir’de Çat Kapı İftar Ziyareti

Rahmet ve Mağfiretin Bol olduğu Bereket ayı olan Ramazan’da Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde AK Parti Doğanşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam ile birlikte iftar saatinde vatandaşları ziyaret ediyor.

Çat Kapı gerçekleşen ziyaretlerde Doğanşehirli vatandaşlar Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam’ı kapıda görünce sevinçleri gözlerinden okunuyor.

Doğanşehir ilçesinde Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam’ın çat kapı iftar ziyaretleri vatandaşları memnun ederken vatandaşlar ise memnuniyetlerini belirtiyorlar.

Doğanşehir ilçesinde yapılan yatırımlarla ilçeyi geleceğe hazırlayan Başkan Durali Zelyurt ve AK Parti Doğanşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam’ın başarılı çalışmaları gönüllere dokunmaya devam ediyor. Ramazanın manevi iklimine ortak oluyoruz diyen AK Parti Doğanşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam” Belediye Başkanımız ile birlikte Dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Ramazanın manevi iklimine ortak oluyoruz. Ramazan Paylaşmaktır. Darda kalanların bir merhabaya bile ihtiyaçları vardır der Gönenli Mehmet Efendi hz. Bir merhabanın bir gönlü dirilteceğini unutmayalım. Doğanşehirli hemşerilerimizin evlerine Belediye Başkanımız Sayın Durali Zelyurt ile giderek iftarlarına katılıyoruz. Ramazanda her akşam iftarımızı bir aileyle açıyoruz. İstek ve talepleri dinliyoruz.”

HABER MERKEZİ 19-04-2022
12655 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam133
Toplam Ziyaret202733
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası