• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Afat Müdürü Müdürü Demiralp Personele İftar Verdi

Afat Müdürü Müdürü Demiralp Personele İftar Verdi

      Malatya AFAT müdürü Hamza Demiralp Personeline Doğanşehir belediyesi beypınarı tesislerinde iftar yemeği verdi. Yemeğe AFAT Müdürü Hamza Demiralp, Şube Müdürü Mehmet Ertürk, Lojistik depo Müdürü Mehmet Aşkın, Afat personeli ve aileleri katıldı.

Doğanşehir Bey pınarı Sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğinde Malatya Afat Müdürü Hamza Demiralp şunları kaydetti. “ buraya gelmek personelin tercihi idi. ben tercih etmedim ancak gerçekten hayran kalınacak bir havası ve suyu var, arkadaşlarla bu gün birlikte iftar yapmak istedik, herkes ailesiyle geldi. Herkes son derece memnun Allah oruçlarını kabul etsin” dedi Şube müdürü Mehmet Ertürk ise “ bugün Doğanşehir de iftar açacağız. Sayın müdürümüz personelinin motivasyonunu düşünerek bu yemeği düzenlediler. Kendilerine davete icabet eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Lojistik Depo sorumlu müdürü Mehmet Aşkın ise “ bu iftar programını düzenleyen sayın müdürümüze teşekkür ederim. Farklı bir ortamda arkadaşlarımızla birlikte olmak güzel bir motivasyondur. Programda emeği geçen her kese teşekkür ederim”. Dedi.

Afat müdürlüğü tarafından personelin birlik beraberlik içinde motivasyonunu sağlayan iftar yemeğinden sonra yapılan çay ikramından sonra Doğanşehir den ayrıldılar

1319 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret204728
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası