• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Büyükşehir Belediyesi Ve Maski Daire Başkanları Doğanşehir De İftar Açtı

Büyükşehir Belediyesi Ve Maski Daire Başkanları Doğanşehir De İftar Açtı

Büyükşehir Doğanşehir’e iftar çıkartması.

Malatya Büyükşehir belediyesi Doğanşehir belediyesi beypınarı tesislerinde iftar yemeğinde buluştu. İfatr yemeğine Büyükşehir belediye genel sekreterleri, Erten Mumcu, MetinTorun, Zeki Sarılar, Maski genel Müdürü Özgür özdemir, Daire başkanları genel müdürler katıldı.

Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük tarafından verilen iftar yemeğine katılan büyükşehir Heyeti Saat 5 Sularında Doğanşehir belediyesine gelerek belediye başkanı Vahap Küçük’ün Makanımda yapılacak olan ve yapılması gereken projeler konusnda görüşmeler yaptılar. İftar zamanında Doğanşehir beypınarı sosyal tesislerine giden genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları burada verilen iftar yemeğinden sonra durum değerlendirmesi yaptılar.

Konu ile ilgili oalrak Malatya Büyükşehir belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Ertan Mumcu Şunları kaydetti: “Malatya Büyükşehir belediyesi Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Doğanşehir de havası ile suyu ile Malatya’nın Gözde mekanlarından biri olan Beypınarında, çok değerli belediye başkanımızın ev sahipliğinde Malatya büyükşiehir belediyesi ve MASKİ genel müdürlerimiz ve daire başkanlarımızla bir iftar yapma imkanı bulduk. İftarı bahane ederek aslında Doğanşehir İlçemizi konuştuk. Yaklaşık birkaç saat öncesinde gelerek belediye başkanımızın makamında son dönem maskimizin yıllardır kanayan yara problemi, ilçe merkezindeki su ve kanalizasyon alt yapısı inşallah bayramdan sonra startını veriyor. Yüklenici firma başlayacak. Doğalgazı konuştuk, sanayiyi konuştuk ilçe meydan projesini konuştuk, Doğanşehir merkezdeki kültür adasını konuştuk, Yolları konuştuk çok güzel çok keyifli bir

Ramazan akşamı yaşadık. Bubağlamda davetimize icabet eden bütün genel müdürlerimize daire başkanlrımıza ve ev sahibimiz belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük ise “ ben de bükşehirden gelen başta genel sekreter yardımcılrıma, daire başkanlarıma ve diğer personeller buraya kadar geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bu mübarek günde Doğanşehirimizde neler yapılacak önümüzdeki senelerde neler yapacağız, bunları konuştuk, ileriye yönelik projeler hakkında görüştük. Demin muhterem hemşehrim Ertan beyin de anlşattığı gibi bayramdan sonra inşallah alt yapıya ilk kazmayı vuracağız. Doğalgaz başkladı çalışıyor, sanayı kalkarsa bir meydan çalışmamız var, onu yapacağız. Sanayımiz faliyete geçireceğiz şehir içindeki hoş olmayan görüntüler kalkacak. Şeker fabrikasından aldığımız yerle DSİ den aldığımız yerleri inşallah kongre salonları kültür salonlarının projeleri yapılıyor. İnşallah bu projelerimizi Büyükşehirle beraber İnşallah bir iki sene içinde yeni Doğanşehir yapacağız. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sağolun” dedi. Daha sonra program çay ikramıyla sona erdi.

1188 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam118
Toplam Ziyaret202718
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası