• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Güner Ve Özpınar Ailelerinin Mutlu Günü

Güner Ve Özpınar Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın yerli ailelerinden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurul üyesi, TSYD Malatya il temsilcisi duayen gazeteci Vahap ve Gülcan Güner çiftinin biricik kızları Adana Yüreğir Belediyesinde Şehir Plancısı ( Mimar ) Gonca Güner Özpınar ile Adana Sanayi sitesi esnaflarından Mustafa ve Şirin çiftinin oğlu Kozan Belediyesi Şehir Plancısı ( Mimar) Kahraman Özpınar düzenlenen muhteşem kına töreniyle evliliğe ilk adımı attılar. 

Bir otel’de gerçekleştirilen düğün kınasında gelen misafirleri gelinin ailesi Vahap ve Gülcan Güner çifti ile Damadın ailesi Mustafa ve Şirin Özpınar ailesi kapıda karşılarken genç çiftlerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

           Kınanın yapılacağı alana gelen Gonca ve Kahraman çifti konfeti ve volkanlar eşliğinde salona girerken sahnede yerlerini alan müzik gurubunun seslendirdiği romantik dans müziğiyle açılış dansını gerçekleştirdiler.

          Seçkin davetlilerin katıldığı kına merasiminde Sonsöz Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Er genç çiftlere mutluluklar diledi. Gelen misafirlerin doyasıya oynadıkları kına merasiminde Gonca ve Kahraman çifti sahnede oynayan misafirleri bir an olsun yalnız bırakmadılar.

          Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Kına merasiminde sahneye gelen mutluluk pastasını Gonca ve Kahraman çifti birlikte keserek birbirlerine ikram ettiler. Daha sonra ise kına töreninde genç çiftlerin eline kına yakıldı.

           Oldukça neşeli geçen kına merasiminde genç çiftler Gonca ve Kahraman Özpınar gecenin sonunda gelen misafirlerle bol, bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Genç çiftin düğünü ise 10 Temmuz saat 19.30 da Adana Seyhan ilçesindeki KOMSHU Restoran da yapıldı
1335 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam7
Toplam Ziyaret204764
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası