• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Kurucaova 200 traktörle Demokrasi Nöbetinde

Kurucaova 200 traktörle Demokrasi Nöbetinde

Doğanşehir İlçesinde 15 Temmuz başarısız darbe girişimine karşı omuz, omuza veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne sahip çıkarak Sokakları boş bırakmayan halk Günlerdir nöbet tutuyor.

Doğanşehir de Akşamları çeşitli mahallelerde yapılan Demokrasi nöbetine gündüz nöbeti de eklenince tablo renkli oldu. Kurcaova Mahallesi Muhtarı Hasan Birişik, AK Parti Mahalle temsilcisi Nebi Gümüş ün birlikte organize ettikleri konvoya tamamen Çiftçiler katıldı. Çiftçinin mesajı açıktı. Elimizde ne varsa kazma, kürek, saban ile meydanlara akın ediyor, darbe ve darbecilere hayır mesajını taşıyordu. Kurucaovalılar yaklaşık 200 traktör, 4 minibüs, yaklaşık 20 eskort motosikletli ve bayraklı genç, 5 otomobil ile içinde traktör olan konvoy rekoru kırdılar. Doğanşehir belediyesi önüne gelen çiftçiler, belediye önünde Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Belediye Başkanı Vahap Küçük, Garnizon Komutanı Özkan Güneş, destek veren Doğanşehir halkı tarafından karşılandılar. Kurucaovalılar Doğanşehir belediyesi önüne gelerek araçlarından indiler ve mahalle muhtarı Hasan Birişik’in okuduğu basın açıklamasından sonra tekrar geldikleri yöne doğru konvoy halinde gittiler. Mahalle muhtarı Hasan Birişik şunları kaydetti. “15 Temmuz gecesi TSK içinde bulunan üniformalı teröristler milletin silahıyla millete ateş etti, Milletimizin kendi parasıyla aldığı silahlarıyla Milletini vurarak tarihin kara sayfasında yerini aldı. Tarih bu namussuzları asla unutmayacak, Türkiye’nin namusu olan TBMM yi vurma cüretini göstererek, karaktersizliklerini ortaya koymuştur. Gün birlik günüdür, Bu caniler %52 oy almış bir Cumhur Başkanını devirmeye çalıştılar. 15 Temmuz gecesi Milletimizin dünyaya verdiği demokrasi dersi ve bizler için de yeniden yazılan Türkiye tarihinde Demokrasi bayramı olmuştur. Şehitlerimize Allahtan Rahmet Gazilerimize Allahtan Şifalar dileriz. Bu gün bizler bu meydanlarda demokrasi şenliğine çevirdiğimiz zaferimizi kutluyoruz. Onlar ise inlerinde saklanıyorlar” dedi. Daha sonra Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük” Bu zafer herkesin zaferidir. Bu Milletin bu coşkusu dünyaya bir tarih olduğunu kaydederek. “Tarihe altın harflerle yazılması gereken bu destanı bugün yazan sayın kurucaova halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Memiş İnan İse meydanları doldurarak bu tabloyu bizlere yaşatan millete teşekkür etti ve meydanlarda buluşmaya devam edeceğiz. Burada Türkiye Cumhuriyeti devletine sahip çıkan herkese teşekkür etti.

Konvoy yaklaşık 200 traktör ve 40 kadar diğer araçlarla tekrar döndüler.

833 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam27
Toplam Ziyaret205194
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası