• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Hizmet Standartları Kırsalda da Yükseliyor

Hizmet Standartları Kırsalda da Yükseliyor

Doğanşehir genelinde mecburi belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra önemli ölçüde sosyal belediyecilik hizmetleri de gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Doğanşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği, kırsalda da hizmet standartlarını yükseltiyorlar.

Günümüzün en önemli ihtiyaçlarından olan yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarında merkezde büyük mesafeler kat eden Büyükşehir Belediyesi ile Doğanşehir Belediyesinin birlikte çalışmaları önemli çalışmalar gerçekleştiriyorlar.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile Doğanşehir Belediye Başkanlığının Erkenek Mahallesi’nde de çok güzel 6.650 M2 büyüklükte bir park düzenleme çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Özellikle yaz aylarında yazlıkçıların yoğun olarak ikamet ettikleri Erkenek Mahallesi’nde 6.650 m2 alan üzerine yapılan ve hizmete giren park, ilk günden itibaren her kesimin yoğun ilgisine maruz kalıyor. Yürüyüş yolları, futbol ve basketbol sahası, fitnes alanları, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, pergole, kamelyalar, su kanalı, aydınlatma ve oturma gruplarının yer aldığı park, aynı zamanda içerisinde bulunan yetişmiş ağaçlarla da ayrı bir güzellik taşıyor.

Özellikle akşam saatlerinde vatandaşların yoğun bir şekilde kullandıkları park içerisinde bulunan bazı alanların aşırı yoğunluktan dolayı yetersiz kaldığı belirten vatandaşlar, yapılan hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesine ve Doğanşehir Belediye Başkanı vahap Küçük’e teşekkür ettiler.

1107 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam60
Toplam Ziyaret204572
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası