• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

“Şehitler nurlu gaziler onurlu”

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük gaziler günü programına katıldı. Törende yapılan konuşmalarda “Şehitler Nurlu Gaziler onurlu” vatan evlatlarıdır vurgusu yapıldı

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük gaziler günü programına katıldı. Törende yapılan konuşmalarda “Şehitler Nurlu Gaziler onurlu” vatan evlatlarıdır vurgusu yapıldı.

Doğanşehir Hükümet konağı önünde düzenlenen gazileri anma törenine gaziler bir saat erken geldiler. Erken gelen gazi ve şehit aileleri Hükümet binası parkında Doğanşehir Kaymakamı Memiş inan eşlik etti. Birlikte çay içtiler, sohbet ettiler ve tek tek tanıştılar. Saat 10.30 Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardında, saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Burada Jandarma Asb.Kd.Bşç. Gökhan Asana şehitlerin ve gazilerin Ülke savunması konusunda teminat olduğunu “Şehitlerin Nurlu Gazilerin Onurlu “  olduğunu belirterek. Bugün burada bu topraklarda yaşıyorsak bu onurlu ve nurlu insanlar sayesindedir. Dedi. Ertuğrul Gazi İlkokulu Öğrencisi, Arda Uçar dünün anlamını belirten “Şehitler Ölmedi Şehitler Ölmez” isimli şiirinden sonra resmi tören sona erdi.

Gaziler ve şehit aileleri Doğanşehir kaymakamı Memiş İnan nın Makamında verdikleri kahve molasında sohbet ettiler. İnan “ bizler burada kesinlikle şehit gazi ailelerini belli günlerde değil her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Burada özel günlerde değil devamlı birlikte oluyoruz. Kesinlikle bizler için gün ayrımı yoktur. Her gün sizler bizim için özelsiniz. Sizler bu kutsal görevi yapmamış olsaydınız bizler burada bu makamlarda olamazdık. Sizlere minnet borçluyuz” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise “Bu ülkede birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerin bedeli devamlı Şahadet ve Gaziliktir. Bu ülke kolay kazanılmadı ki kolay devir edilsin. Benim deden 22 yaşında gitmiş birdaha da gelmemiş, ülkemiz üzerinde yapılan pazarlıkların boyutu yüksek, bunun en son örneği geçtiğimiz günlerde yapılan başarısız darbe girişiminde şehitlerimiz Gazilerimiz oldu. Onlara Rahmet ve minnet borçluyuz. Bir olalım birlik olalım” dedi. Daha sonra Doğanşehir belediyesi beypınarı Sosyal tesislerinde Şehitler ve gazilerin onuruna yemek verildi. Yemekte yaklaşık 45 şehit ve gazi ailesi katıldı. Gaziler ve şehit aileleri kendilerine değer verildiği için mutlu olduklarını gururlu olduklarını belirterek, Doğanşehir Kaymakamımız Memiş İnan,  Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük’e Doğanşehir Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Işıldak’a teşekkür ettiler.
Haber: ŞÜKRÜ SAĞLAM

10251 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam82
Toplam Ziyaret204163
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası