• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Muharrem hüzün ayıdır.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, hicri yılbaşı olan Muharrem Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, hicri yılbaşı olan Muharrem Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Muharrem Ayı’nın içerisinde önemli olayları barındırdığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Küçük, mesajında şunları dile getirdi:

“İslam dininin en kıymetli 4 ayından birisi olan Muharrem Ayı, aynı zamanda hicri yılın başlangıcıdır ve içerisinde çok önemli olayları barındırmaktadır. İslam tarihinde dönüm noktası sayılabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay olan Muharrem Ayı; içerisinde paylaşmanın, şükretmenin, bir arada olmanın, bereketin adı olan Aşure Günü’nün ilahi bereket ve feyzinin yanı sıra, 'Zulme boyun eğmeyen, adaletin ve doğruluktan ayrılmayan Peygamberimizin sevgili torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehid edilmesi hüznünü de barındırmaktadır.

İslam tarihinde de ayrı bir yeri olan Muharrem Ayı, başta Hz. Âdem olmak üzere, birçok peygamber Aşure gününde, özel olarak bazı nimetlere ermişler, bazı sıkıntılardan kurtulmuşlardır.

Tüm hemşerilerimin Muharrem Ayı’nı tebrik eder, bu vesileyle Muharrem Ayı’nın;, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da perçinlenmesine, ülkemizde huzur ve barış ortamının hakim olmasına vesile olmasını dilerim” dedi..

2020 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam24
Toplam Ziyaret203724
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası