• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Doğanşehir Ziraat Odası Tapusuna Kavuştu

Doğanşehir Ziraat Odası, mülkiyeti Doğanşehir Belediyesine ait olan binalarının tapusunu Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ten aldı.

Tapu teslimi sırasında konuşan  Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, belediye pasajında yer alan dükkanları ihale yolu ile satışa sunduklarını belirterek, Doğanşehir Ziraat Odası’nın da başvuruda bulunarak bulundukları yeri satın aldıklarını söyledi.

Küçük, ziraat odasının çiftçilere ait bir mekan olduğunu vurgulayarak, bundan sonra hayırlı faaliyetler yapması temennisinde bulundu.

Doğanşehir Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Doğan ise 2005 yılında kurdukları oda ile hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Üyelerden alınan aidatlarla bir yer almanın mücadelesini verdiklerini belirten Doğan, “Doğanşehir’e başkanımızın destek ve gayretleriyle 128 metrekare bir bina kazandırdık. Doğanşehir’in gelirinin tamamı tarım üzerine olduğu için bu bina gerekliydi. Çiftçilerimiz adına başkanımızdan binamızın tapusunun alıyoruz” diye konuştu.

Doğanşehir Belediye pasajında hizmet veren Ziraat Odası’na kayıtlı 8 bin 300 çiftçinin bulunduğu, 6 bin 800 çiftinin ise aktif olarak çalıştığı belirtildi.
3938 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam21
Toplam Ziyaret203903
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası