• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belediye Başkanı Vahap Küçük Hastane Müjdesi

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Doğanşehir’e 100 yataklı bir hastane yapımı için söz verdiğini söyledi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Doğanşehir’e 100 yataklı bir hastane yapımı için söz verdiğini söyledi.

Yapımına önümüzdeki yıl başlanacak hastane için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İlçenin bir hastaneye ihtiyaç duyduğunu söylediğini Cumhurbaşkanının da hastanenin yapımına başlanması için gerekli yerlere talimat verdiğini belirtti.

Konuyla alakalı olarak geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile de görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını kaydeden Küçük, hastanenin hayırlı olmasını temenni etti.

Doğanşehir’deki mevcut hastanenin Doğanşehir’in ihtiyacına cevap vermediğini dile getiren Küçük, “Bu durumu Cumhurbaşkanımıza ilettik, Cumhurbaşkanımız da Sağlık Bakanımıza illettiler. Biz de geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanımızla görüştük ve 100 yataklı özel bir hastane için onay aldık. Yapacağımız hastanenin Doğanşehir halkına ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca katkılarından dolayı Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’ye ve milletvekillerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

5270 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam93
Toplam Ziyaret202693
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası