• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

DOĞANŞEHİR KENT MEYDANINA KAVUŞUYOR

Bütün ilçelere hizmet ve yatırımlarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçesi olan Doğanşehir’ de meydan düzenleme projesi yapacak.

Bütün ilçelere hizmet ve yatırımlarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçesi olan Doğanşehir’ de meydan düzenleme projesi yapacak. 

HABER MERKEZİ
Uzun yıllardır atıl durumda olan yeni sanayi sitesini Doğanşehir Belediyesi ile birlikte Doğanşehir’e kazandıran Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi sitesinin altyapı, yol problemlerini çözmüş ve ilçe merkezinde bulunan sanayici esnafın yeni sanayi sitesine taşınmasını sağlamıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe merkezinde kalan sanayi sitesinde incelemelerde bulunarak, ilçeye kazandırılacak meydan projesiyle ilgili bilgiler verdi. İnceleme gezisine Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük de katıldı. DOĞANŞEHİR FARKLI BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK Yeni sanayi sitesine esnafların taşınmaya başladığını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, “İlçemizin içinde kalan sanayi sitesine Büyükşehir Belediyemiz güzel bir proje hazırladı. Şuan kötü bir görünüme sahip bu alan yakın zamanda Doğanşehir’e layık bir yere dönüşecek. Bu proje ilçemizde büyük heyecan yarattı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Şehir ve ilçelerin meydanlarla anıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın birçok ilçesinde meydan sıkıntısı yaşandığını söyledi. Doğanşehir’in gelişen, büyüyen ve göç alan bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “Doğanşehir il- çemizde kısa, orta ve uzun vade de bazı hizmet ve projeler hazırladık. Altyapı sorunlarını şuan çözüyoruz. MASKİ Genel müdürlüğümüz şuan il- çemizde kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları yapıyor. Yakın zamanda doğalgaz gelecek. Uzun yıllar atıl durumda olan yeni sanayi sitesini Doğanşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize kazandırdık. 25 esnafımız buraya taşındı. İlçe merkezi içinde sıkışmış bir alanda bulunan sanayi sitesini yıkarak yerine meydan yapacağız. Burada hayata geçireceğimiz projeyle birlikte Doğanşehir ilçemiz güzel bir mekâna kavuşacak” şeklinde konuştu.
3353 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam6
Toplam Ziyaret202518
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası