• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Karayolları ağına alınsın

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir-Gölbaşı, Doğanşehir-Nurhak-Elbistan arası mevcut yolun karayolları ağına alınması ile bölgenin kalkınacağını söyledi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir-Gölbaşı, Doğanşehir-Nurhak-Elbistan arası mevcut yolun karayolları ağına alınması ile bölgenin kalkınacağını söyledi.
Başkan Vahap Küçük, yolun karayolları ağına alınması ile birlikte Adıyaman, Gölbaşı ve Çelikhan ilçeleri ile Doğanşehir ve çevresinin Malatya-Ankara- İstanbul yoluna bağlanmasının bölgenin karayolu trafiğini olumlu yönden etkileyeceğini belirtti. Başkan Küçük, gazetemize yaptığı açıklamada; “Yolların durumunu defalarca dile getirdik. Bugün ise Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmamız gerekiyor. Bu yol çok mühim bir yol. Şayet karayoluna bağlanırsa Hem ülkemiz için hem vatandaşlarımız için daha faydalı olacağına inanıyorum. Eğer bu yol tam olarak faaliyete geçerse Gölbaşı Nurhak Elbistan Göksun üzerinden Kayseri Pınarbaşı'nda bağlanan güzel bir yol. Doğanşehir ilçe merkezinden yapılacak yol 35 kilometrelik yol da yeniden düzenlenirse bir yandan Gölbaşı'na bağlanıyor Diğer yandan Elbistan üzerinden batıya açılan bir yol oluyor. Bu yolun açılmış olması halinde yaklaşık 60 kilometrelik bir kısalma meydana geliyor. Şu anda bu durumda bile bazı yük kamyonları kısa olduğu için bu yolu kullanıyorlar. Ama karayollarına alındığı takdirde daha da iyi bakım hizmeti olacağından yolun daha verimli çalışacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

3014 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam16
Toplam Ziyaret203898
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası