• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Vali Toprak, Doğanşehir'de Kağıt Rölyef Sergisini Açtıc

Vali Topak, Doğanşehirli iki ev hanımı Ayşe Şahin ve Hüsniye Gökbaş’ın sekiz ayda yapmış oldukları eserlerini tanıtmak amacı ile düzenlemiş

Vali Topak, Doğanşehirli iki ev hanımı Ayşe Şahin ve Hüsniye Gökbaş’ın sekiz ayda yapmış oldukları eserlerini tanıtmak amacı ile düzenlemiş oldukları kâğıt rölyef çalışma sergisinin açılışını yaptı.
 Açılışa Malatya Valisi Mustafa Toprak, Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Duran, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet          Kooperatifi  Malatya Bölge  Birliği Başkanı  İsmet Bayram  ile birlikte kurdele keserek serginin açılışını yapan Vali Toprak ev hanımlarının yapmış oldukları Kağıt Rölyef sergisini gezerek eserlerle tek tek ilgilendi. Vali Toprak Yapılan eserlerin her birinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek ev hanımları Şahin ve Gökbaş’ı tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
Daha sonra İlçe Kaymakamlığına geçen Vali Toprak, İlçe Kaymakamı ve İlçe Müdürleri ile görüşme yaparak ilçenin durumu hakkında bilgiler aldı. 
3138 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam25
Toplam Ziyaret205471
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası