• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/yeni.dogansehir
Gazetemiz İlanları
Üyelik Girişi
Saat

Kaymakam ve Sağlık Müdürü Yaşam İçin pedal Çevirdiler

Akçadağ ilçesine bağlı Levent Vadi 'sinde gerçekleştirilen "Doğa Sporu Festivali "dört gün boyunca süren çeşitli etkinlikler ve yoğun bir katılım ile sona erdi.

Akçadağ ilçesine bağlı Levent Vadi 'sinde gerçekleştirilen "Doğa Sporu Festivali "dört gün boyunca süren çeşitli etkinlikler ve yoğun bir katılım ile sona erdi.

Etkinliğin son gününde Doğanşehir kaymakamı Memiş İnan Malatya İl Sağlık Müdürü Muhammet Duran, MABİSDER Başkanı Mustafa Ekiçi, ve bir gurup bisiklet sever Doğanşehir de başlattıkları “sağlıklı yaşam için bisikleti seçin” programı çerçevesinde Akçadağ Levent Vadisine pedal çevirdiler. Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan “Doğanşehir de bisiklet sporu ne yazık ki fazla ileri düzeyde değil. Biz Doğanşehir, Polat, Ören Akçadağ ve buradan da Develi Üzerinden Levent Vadisi kamp alanına geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. ,

İl Sağlık Müdürü Muhammet Duran İse “biz sağlık müdürlüğü olarak “Sağlıklı yaşam için pedal çevirmeyi” zaten başlatmıştık, değerli kaymakamım öncülük ettiler, birlikte geldik. Bundan sonra fırsatım oldukça spora ara vermeden devam edeceğim” dedi.

MABİS-DER Kulüp başkanı Mustafa Ekici ise “ Doğanın içinde olarak 7 arkadaşla birlikte bizde pedallayarak festival alanına geldik, bisiklet sporunun bizde yedi arkadaşla birlikte festival alanına geldik. Malatya Bisiklet ve Doğa sporları konusunda, Türkiye de ender illerden biri, bunları değerlendirip bu tür sporları desteklememiz gerekiyor. Bugün burada EKSTREM Dağcılık İnönü Üniversitesi ve Akçadağ Belediyesine teşekkür ederiz.

Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan yaptığı açıklamada; “İnşallah Temmuzda ayında bizim daha önceleri yapmış olduğumuz bisiklet Festivalini bu yılda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” dedi. yapacağız. Bir gün burada konaklayacağız” dedi. Bisikletçiler daha sonra “sağlıklı yaşamak için Doğanşehir’e pedal çevirdiler.

1986 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam128
Toplam Ziyaret204737
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası